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Für ca. 7 Burgerbrötchen
Eine Springform (26 cm) einfetten. Die Eier trennen. Den Backofen vorheizen (Umluft 150°C). Die Butter mit 125 g Zucker, 1 Prise.
Ich mache meine Spareribs nun schon sehr lange auf diese Weise, egal ob Smoker oder Backofen jeder fährt darauf ab!!
Aus den Zutaten einen Knetteig herstellen. Der Teig ist relativ weich, so kann man ihn schön auf dem Blech verteilen. Den Boden ei.
Zuerst gibt man das warme Wasser und die Milch in eine Schüssel, mischt den Zucker unter und bröselt den Hefewürfel hinein. Den Te.
Geeignet als Dip oder als Brotaufstrich.
perfekt für Kindergeburtstage
Soßenbinder selbst gemacht
Ein Rehrücken ist eine edle Sache. Er macht am Tag der Zubereitung wenig Arbeit, verlangt beim Braten aber Fingerspitzengefühl und.
mit einer Füllung aus Zwiebeln, Gurken, Senf und Speck in einer köstlichen Rotweinsoße mit Röstgemüse
Für den Hefeteig das Mehl in eine Schüssel sieben. Die Hefe in 3-4 EL lauwarmer Milch und 1 TL Zucker auflösen und diese aufgelöst.
Extrem einfach, macht was her und ist super vorzubereiten
amerikanische Zimtschnecken mit Cream-Cheese-Frosting
superlocker und saftig
Sehr lecker, ganz einfach und wenig Arbeit - prima geeignet, wenn Besuch kommt
luftig, locker und lecker
Für einen Zopf von 500 g einfach die Mengenangaben halbieren. Mehl in eine große Schüssel sieben. Milch leicht erwärmen und in ei.
garantiert wie beim Italiener!
weg mit den Schoko-Weihnachtsmännern.
Krautsalat, ähnlich wie bei KFC
der absolut weltbeste, leckerste, dickflüssigste Eierlikör
Backofen auf 80°C vorheizen. Eine Gratinform darin mit aufwärmen. Die Schalotte schälen und fein hacken. Das Rinderfilet rundum m.
Die getrockneten Steinpilze 1 Stunde in kaltem Wasser einweichen. Dann auspressen und in kleine Stücke schneiden. Das Gulasch abt.
Russian Spring Punch
- Display recipe in:
How to make:
SHAKE first 6 ingredients with ice and strain into glass filled with crushed ice. TOP with champagne, lightly stir and serve with straws.
Lemon slice & seasonal berries
Well-balanced, complex and refreshing.
Created in the 1980s by Dick Bradsell, London, England. In the Dec-Jan 1998 edition of CLASS magazine (page 6), Dick wrote of this drink, “Many springs ago, I conceived the Russian Spring Punch which is basically a spiked Kir Royal over ice. This conforms to the punch formula of 1 sweet, 2 sour, 3 strong, 4 weak except the most of the ‘weak’ bit (normally soda or juice) is replaced with champagne, turning the recipe into a sledgehammer of a cocktail. To make, fill a Collins glass with ice. Add 50ml best vodka, 25ml lemon juice, two teaspoons of cassis and two teaspoons of sugar syrup. Top with champagne and stir. Garnish with a lemon slice and some berries.”
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Refrigerate ingredients then LAYER in chilled glass by carefully pouring in the order listed.
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Lightly MUDDLE (just to bruise) sage in base of shaker. Add other ingredients, SHAKE with ice and fine strain into chilled glass.
Champagne is a sparkling wine exclusively from within the tightly defined Champagne region of France. It is made from Pinot Noir, Chardonnay and Pinot Meunier and is naturally.
How to strain a cocktail
When straining a shaken drink, a Hawthorn strainer tends to be used, but when straining a stirred drink it is traditional to use a Julep strainer. Both designs of strainer allow.
Stirrers & How to stir a cocktail
Stirring is the most basic way of mixing a cocktail. You might not give much thought to a technique used to stir a cup of tea or even a pot of paint, but cocktails deserve a little.
Cocktail glassware
Cocktails are something of a luxury. You don’t just ping a cap and pour – they take a degree of time and skill to mix, so deserve a decent and appropriate glass.
Sugar and sugar syrup
Many cocktails benefit from sweetening but granulated sugar does not dissolve easily in cold liquids, particularly alcohol. Hence pre-dissolved sugar syrup (also known as 'simple.
Vodka is a clear spirit which can be produced from anything containing starch or sugar - including potatoes, sugar beet molasses and, most commonly, grain. Over the past forty.
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Halloween Cocktails and Drink Recipes
We've got cocktails for grown-up goblins, as well as creepy drinks for kids who love spine-chilling sips.
Blood-Orange Cocktails
Spook your guests with a shot of this "bloody" cocktail.
Halloween Sunset Cocktail
Are you brave enough to take a sip of this brightly colored brew? Tangerine juice and grenadine combine with rum to create this powerful potion.
Bleeding Heart Martini
Keep up the fear factor with a martini holding a pickled beet that "bleeds" from a wound caused by a cocktail spear.
Shrunken Heads in Cider
Surprise thirsty party guests with a bubbling pot of cider filled with frightful faces.
Bloody Scary and Bloody Tooth Cocktails
Our festively frightening orange and black cocktails are perfect for a Halloween party.
Sinister Cider Cocktail
Liven up your Halloween party with this sweet, simple-to-make martini.
Red Sangria
This blood-red Halloween punch will give grown-up guests a reason to celebrate.
Slime Rickeys
Spook your Halloween visitors with these bewitching drinks.
Lychee and Grape Eyeball Martinis
Turn lychees and grapes into eerie eyeballs for Halloween martinis.
Black Lagoon Cocktail
Poison your party guests with a lemony vodka libation garnished with black ice cubes and a licorice stick.
Spooky Halloween Spirits
Serve up a little black magic -- in the form of cocktails made with vodka that's as dark as night.
Swamp Sangria
Green and red grapes float in glasses of sangria.
Bubbling Cocktails
Test friends' courage with this green experiment turned fizzy drink.
Bloodthirsty Marys
This cocktail can be adjusted to serve a crowd.
Bloody Black Currant Punch
What creature, vampire or otherwise, could resist sipping this punch?
Pina Ghoulada
A frothy drink is tempting enough, but one served in a redrimmed glass is particularly enticing to monsters who drink blood.
Eyeball Highballs
The perfect drink for monsters.
Ghoulada Punch
This pureed concoction of pineapple juice, cream of coconut, and ice, will have guests shrieking -- and sipping -- with delight.
Medusa Ice Face and Hands Punch
Although this festive punch won't turn guests to stone like the mythical Medusa, it's sure to leave them frozen in their tracks as they gaze into the bowl to find the serpent creature staring back at them.
Spiced (and Spiked) Concord-Grape Punch
A bone-chilling celebration calls for cocktails of an equally eerie sort, like this spiced (and spiked) Concord-Grape Punch.
Gall-of-Goat Float
Perhaps that famed trio of witches wouldn't have been so crotchety if they'd been stirring up these bubbling floats.
Witches' Brew
Serve root-beer floats from a "steaming" cauldron made magical with the smoke of dry ice.
Blood-Red Hot Chocolate
Those who want to sink their teeth into blood-red drinks will enjoy cups of hot chocolate, tinged scarlet with food coloring.
Creepy Cocktail
Guests will love this festively gloomy drink.
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The Cranberry Cocktail Recipe Collection
Enjoy the Sweet Taste of Cranberry Drinks
Looking for a great cranberry cocktail or a way to use up your leftover cranberry juice or liquor? Browse these lists of cranberry cocktails to find the perfect one for you. The first list is the most extensive because it uses cranberry juice, which is an essential ingredient in any bar. Once you get past that one you will find a much shorter collection of recipes that use a cranberry-flavored liquor.
Cranberry Juice Drink Recipes
Cranberry juice is one of the most popular cocktail mixers, one that is versatile enough to bring together a variety of flavors. Often, cranberry is that one key ingredient that is the finishing touch. A splash can be paired with tequila, whiskey, gin, vodka or rum and almost any flavor of liqueur.
Cranberry is probably best known as an essential in the popular Cosmopolitan and Cape Cod and if you want to experiment with your own cranberry cocktails, check out the fruit flavor pairings for some fresh ideas.
Aperol Spritz
Aperol Spritz
Drink Type: Cocktail
Ingredients
Instructions
The perfect Spritz is prepared in a wine glass, or rock. Add ice, Prosecco, dash of seltz and top with Aperol. This is to avoid that the Aperol settles on the bottom. Garnish with a slice of orange.
The origins of this drink are not known but it is widely believed that the Spritz was born during the 19th century Austrian occupation of Italy. Its name, in fact, may derive from the German verb spritzen meaning “to spray” or might be linked to the name of specific Austrian wines of the western region of Wachau. German soldiers soon got used to drinking local Venetian wines at the many taverns, but the alcohol content, so much higher than the beer they would drink back home, made them dilute it with water. Thus was born the “straight” Spritz that is still found in some bars of Trieste and Udine.
With time the Aperitivo ritual of northern Italy spread to the rest of the country, and with it the variants of the original Spritz. Many Venetian towns had their own specific variant, and many interpretations of each kind. However, in the last decade the Aperol Spritz with Prosecco has become the most popular one; fresh, sparkling and light- the ideal early evening drink.
But the Spritz isn’t only an Italian phenomenon. Recently, both the Spritz and Aperol are starting to take hold in many different countries, including the US. For example, in the smash hit “Meet the Parents” starring Robert de Niro, Barbra Streisand, and Dustin Hoffman, the latter offers De Niro an Italian Spritz instead of his usual Tom Collins.
Moscow Mule
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Ingredients
- 1 half lime
- 2 ounces vodka
- 4 to 6 ounces ginger beer, preferably homemade or Cock'n Bull or D&G Old Jamaica brands
Preparation
- Squeeze lime into Collins glass (or copper mug) and drop in half lime. Add 2 or 3 large ice cubes, then pour in the vodka and fill with cold ginger beer. Serve with a stirring rod.
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Nutritional Info
- Calories 209
- Carbohydrates 23 g(8%)
- Fat 0 g(0%)
- Protein 1 g(1%)
- Saturated Fat 0 g(0%)
- Sodium 12 mg(1%)
- Polyunsaturated Fat 0 g
- Fiber 3 g(11%)
- Monounsaturated Fat 0 g
Menus & Tags
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Requested at a cocktail party by a guest and it was perfect. After two rounds, I add a dash of celery bitters and used key limes which turned out to be a hit!

Love me some moscow mule. For St. Patty's day, we went all out and got some copper mugs recommended by our bartender friend. Its by Purists Only, just google it.

Love me some Moscow Mule, especially if its on a copper mug. For Saint Patricks day, we went all out and got some mugs that our bartender friend recommended based on his meticulous research. Its by Purists Only, just google it.

My friend and I hosted a cocktail party last weekend featuring moscow mules and came across a ginger beer that is both low cal and delish. My friend ordered it directly from the company at www.RockysGingerBeer.com. She chose this ginger beer based on the low price and free shipping. We were all pleasantly surprised with her decision and will be ordering more for our next cocktail party.

This is a great recipe. With Halloween slowly approaching, I think a Bloody (Moscow) Mule is more appropriate for my palate. I found this recipe on Pinterest http://bit.ly/1OmqoPD

Poorly written, no links to recipe for ginger beer. Moscow Mule is not served in a Collins glass. The copper that the mug is made of enhances the subtle flavors of each of the individual ingredients but you don't bother to point this out.

i love these. these are incredibly well-known, if not necessarily very popular nowadays, in Japan of all places. thats where i first had them anyway. very tasty and very. invigorating. the snap of the ginger along with the carbonation really lifts you up and MAKES YOU THINK that youre not too drunk. lovely drink. http://thepaleodietfoodlist.blogspot.com/

This is a great Moscow Mule. In search of a very good ginger beer, Jamican ginger beer compared to Cock and Bull is better in my opinion. Cock and Bull has an artificial taste.

I realize that's an old comment, but I slways make them with hard ginger beer, and in fact didn't know they were traditionally made with non-alcoholic ginger beer until looking it up. The recipe I use is Sprecher's ginger beer, with a shot of vodka and half a shot of lime grenadine, with a slice or two of lime. They'll definitely get you drunk, but they're nice and refreshing and downright delicious.

I have a question. I have never seen any recipe that uses alcoholic ginger beer. has anyone ever tried it this way?

Squeeze the lime into the mug or glass before throwing it in to get the most refreshing taste possible.

Here's a quick and easy recipe for ginger beer that elevates the cocktail to a much higher level. It can be done in 24 hours or 48 hrs if you want it bubbly. http://www.thepauperedchef.com/article/homemade-ginger-beer-and-dark-n-stormy

fabulous! very refreshing. I just added freshly grated ginger.

Easy and delicious!

This is great with Stewart's Ginger Beer, which is sweet enough that the drink is all about the kick. But since there wasn't any plain ginger beer today I tried it with Reeds Raspberry Ginger Beer, and added an oz of simple syrup per glass. A nice, fruitier variant.

I made homemade ginger beer, and WOW what a kicker. I understand why other reviewers added sugar. however, we didn't and the drink provides a welcome fresh dry taste with a ginger kick that really cools a body down. Will continue with this cocktail throughout the hot humid summer of Japan! (oh, and I only added 4 ounces of ginger beer)

There is a BIG difference in ginger beer. Only found Reed's brand - not sweet enough. So, I used the Reed's anyway, and added a teaspoon of sugar. That did the trick! Perfect.

I prefer this with store-bought ginger beer because of the additional sweetness. Homemade ginger beer is still good, providing more peppery-ginger flavor. I strongly recommend this drink -- very clean tasting and I just love it.

a wonderful refresher, especially if you serve it in a copper cup or mug. YUM!

One of my all-time favorite drinks, although a very tasty variation on this is a golden mule: give it a half ounce of Goldshlager. The cinnamon goes very nicely with the ginger and lime flavours.

As I like anything with vodka, this is terrific. Of course you can't have too many of them.

Cool, light and refreshing. Definitely a summer-evening-on-the-patio type drink.

Definitely a brisk summer drink with a kick -- although I do prefer it in the copper cup (which is how they serve it in Michigan' UP)

This has been my favorite summer time drink for years. It's so refreshing. I wish more bars stocked ginger beer so I could order this while I'm out. I always have to make it at home when the urge occurs.
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• 3 cl Limettensaft
• Sodawasser (oder Tafel- oder Mineralwasser mit Kohlensäure)
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Für einen Mojito den Limettensaft, den Zuckersirup und die Minzblätter in ein Longdrinkglas geben. Mit einem Holzstößel die Blätter der Minze etwas zerdrücken. Jetzt den Rum dazugeben und das Glas mit Eiwürfeln auffüllen. Einen Schuß Soda dazugeben und nocheinmal kurz umrühren. Das Glas mit einem Zweig Minze garnieren.
• Welche Minze gehört in den Mojito? Diese Frage wird oft gestellt (und auf vielen Internetseiten falsch beantwortet). Ich habe recherchiert, selber probiert und zusammen mit dem Deutschen Pfefferminzmuseum eine Antwort erstellt (Antwort im Barkeeper-Guide »).
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